VESTE EXTRAORDINARĂ PENTRU LOCUITORII DN GURA FOII

Prima pagină » Administratie » VESTE EXTRAORDINARĂ PENTRU LOCUITORII DN GURA FOII

Veste extraordinară pentru locuitorii din Gura Foii! Edilul Radu  Nicolae Georgescu a anunțat că cel mai important proiect al comunității întră în linie dreaptă. Este vorba despre proiectul de racordare la rețeaua de gaze naturale. Radu Georgescu a anuțat că pe 15 martie va avea loc licitația și va fi desemnat câștigătorul.

“Începem anul în forță și anunțăm scoaterea la licitație a concesionării serviciului public de distribuție a GAZELOR NATURALE. Astăzi, am publicat în Monitorul Oficial al României anunțul de participare la licitație publică deschisă, urmând ca în data de 15 martie 2021 sa fie deschise ofertele și declarat câștigătorul. După 3 ani de muncă, cel mai important proiect făcut pentru Gura Foii prinde viață. Vă mulțumesc încă o data pentru încrederea acordată și pentru sansa de a finaliza proiectele.” a scris primarul Radu Nicolae Georgescu, pe pagina sa de Facebook.

Anunțul primarului i-a bucurat pe localnici, care l-au felicitat în număr mare pe pagina de socializare. Întrebat când va introduce rețea de apă în satul Bumbuia, edilul a explicat cî în curând va fi gata ți acet proiect, pe fonduri europene.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.