VESTE EXCELENTĂ PENTRU COPIII DE LA INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN LUCIENI! DE ANUL ACESTA, VOR PRIMI ZILNIC O MASĂ CALDĂ

Veste excelentă pentru copiii din instituțiile de învățământ din comuna Lucieni! De anul acesta, fiecare copil va primi la școală și grădiniță o masă caldă. Bugetul pentru Programul “Masă caldă în școli” a fost suplimentat substanțial anul acesta, iar valoarea mesei a crescut de la 10, la 15 lei / copil.

În Dâmbovița sunt doar șase localități unde acest program va fi implementat. Acestea sunt: Lucieni, Dărmănești, Dragomirești, Glodeni, Mănești și Gura Șuții.

Marius Tița, primarul comunei Lucieni, a declarat pentru exclusivdb.ro, că a luat toate măsurile necesare ca acest program să se desfășoare în cele mai bune condiții în instituțiile de învățământ din comuna pe care o conduce.

“Sunt foarte bucuros că am reușit să implementăm acest program și în comuna Lucieni. Este un program benefic pentru noi, dar mai ales pentru școlarii și preșcolarii, care sunt principalii beneficiari. Cu toții vor primi o masă caldă, fructe sau legume, hrană sănătoasă, ceea ce este foarte important. Produsele vor fi livrate zilnic de către o firmă specializată și care deține autorizații în acest sens.  Eu am stabilit deja un reprezentant din cadrul primăriei care se va ocupa de monitorizarea acestui program, pentru ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții. În continuare depunem toate eforturile pentru a stopa migrația elevilor din comuna noastră către instituțiile de învățământ din orașe, dar și pentru a stopa abandonul școlar. Țin să mulțumesc pentru sprijinul acordat doamnei Ileana Nicolaescu inspector general școlar al Inspectoratului Școlar Dâmbovița și domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. ”a declarat Marius Tița, primarul comunei Lucieni.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: