VALI VIJELIE, ANNA LESKO, OANA RADU ȘI MULȚI ALȚI ARTIȘTI VOR CONCERTA LA BUCȘANI DE ZIUA COMUNEI, PE 15 AUGUST

Prima pagină » Actualitate » VALI VIJELIE, ANNA LESKO, OANA RADU ȘI MULȚI ALȚI ARTIȘTI VOR CONCERTA LA BUCȘANI DE ZIUA COMUNEI, PE 15 AUGUST

Primăria și Consiliul Local Bucșani organizează în data de 15 august Ziua Comunei! Edilul Mihai Ionuț Valentin a pregătit anul acesta un program de excepție cu soliști indrăgiți care vor acoperi toate genurile musicale. Vor urca pe scenă: Simona Dinescu, Vali Vijelie, Anna Lesko, Oana Radu, Marina Roșu, Violeta Constantin, Ralu Dimache și Taraful Neluță Bucur. Evenimentul se va desfășura în Parcul Dalles și va începe de la ora 10, cu un program special pentru copii, jocuri, pictură pe față și un spectacol susținut de Ceata lui Zâmbilici. La ora 12:00 va avea loc slujba religioasă de statuia Ioan Dalles. De asemenea va fi organizat un târg tradițional cu produse culinare și meșteșugărești și un parc de distracții.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.