VALENTIN MIHALACHE, PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI, FAVORIT PENTRU A OCOPA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL LIGII ALEȘILOR LOCALI – PNL DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Politica » VALENTIN MIHALACHE, PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI, FAVORIT PENTRU A OCOPA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL LIGII ALEȘILOR LOCALI – PNL DÂMBOVIȚA

Partidului Național Liberal Filiala Dâmbovița organizează sâmbătă, 12.11.2022, alegerile pentru stabilirea structurii de conducere a Ligii Aleșilor Locali.

La întâlnire vor participa primari, viceprimari, consilieri județeni, municipali și locali, dar și președinții organizațiilor locale din cadrul PNL Dâmbovița. În cadrul ședinței va fi ales președintele Ligii Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița și echipa de conducere.

Din luna februarie 2022, Valentin Mihalache, primarul comunei dâmbovițene Dărmănești, ocupă funcția de președinte interimar al LAL Dâmbovița.

Liga Aleșilor Locali reprezintă organizația aleșilor locali din cadrul Partidului Național Liberal. Scopul Ligii Aleșilor Locali constă în promovarea ideilor liberale, a valorilor naționale, a programului, activității și preocupărilor PNL în domeniul administrației publice locale. În cadrul LAL sunt dezbătute inițiativele și provocările reprezentanților liberali din cadrul comunităților locale.

Valentin Mihalache, primarul comunei dâmbovițene Dărmănești, este unul dintre cei mai importanți primari ai PNL Dâmbovița. Valentin Mihalache a reușit să dezvolte comuna Dărmănești într-un timp foarte scurt, implementând proiecte importante în comunitatea pe care o reprezintă. A atras la Dărmănești fonduri de milioane de euro, accesând proiecte pe fiecare program guvernamental sau european. Și în viața politică a PNL, Valentin Mihalache s-a implicat cu seriozitate, monitorizând o zonă importantă din județul Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CORNELIU ȘTEFAN: “La prima oră a zilei, am venit la Găești pentru ai fi alături lui Alexandru Iorga!”

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

LISTA CANDIDAȚILOR PSD PENTRU FUNCȚIILE DE PRIMAR DIN TOATE LOCALITĂȚILE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

ȘOC LA VULCANA PANDELE! CINE S-A ÎNSCRIS ÎN CURSA PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR ȘI ÎI DĂ FRISOANE LUI “CIULAMA”!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.