VALENTIN MIHALACHE, PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI, FAVORIT PENTRU A OCOPA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL LIGII ALEȘILOR LOCALI – PNL DÂMBOVIȚA

Partidului Național Liberal Filiala Dâmbovița organizează sâmbătă, 12.11.2022, alegerile pentru stabilirea structurii de conducere a Ligii Aleșilor Locali.

La întâlnire vor participa primari, viceprimari, consilieri județeni, municipali și locali, dar și președinții organizațiilor locale din cadrul PNL Dâmbovița. În cadrul ședinței va fi ales președintele Ligii Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița și echipa de conducere.

Din luna februarie 2022, Valentin Mihalache, primarul comunei dâmbovițene Dărmănești, ocupă funcția de președinte interimar al LAL Dâmbovița.

Liga Aleșilor Locali reprezintă organizația aleșilor locali din cadrul Partidului Național Liberal. Scopul Ligii Aleșilor Locali constă în promovarea ideilor liberale, a valorilor naționale, a programului, activității și preocupărilor PNL în domeniul administrației publice locale. În cadrul LAL sunt dezbătute inițiativele și provocările reprezentanților liberali din cadrul comunităților locale.

Valentin Mihalache, primarul comunei dâmbovițene Dărmănești, este unul dintre cei mai importanți primari ai PNL Dâmbovița. Valentin Mihalache a reușit să dezvolte comuna Dărmănești într-un timp foarte scurt, implementând proiecte importante în comunitatea pe care o reprezintă. A atras la Dărmănești fonduri de milioane de euro, accesând proiecte pe fiecare program guvernamental sau european. Și în viața politică a PNL, Valentin Mihalache s-a implicat cu seriozitate, monitorizând o zonă importantă din județul Dâmbovița.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »