URMĂRIRE CA-N FILME ÎN TÂRGOVIȘTE! UN TÂNĂR DE 18 ANI, CARE CONDUCEA BĂUT UN BMW, A FUGIT DE POLIȚIȘTI ȘI A FĂCUT MAȘINA ZOB! TOCMAI CE DĂDUSE DRIFTURI PE ALEEA MĂNĂSTIRII !

Prima pagină » Eveniment » URMĂRIRE CA-N FILME ÎN TÂRGOVIȘTE! UN TÂNĂR DE 18 ANI, CARE CONDUCEA BĂUT UN BMW, A FUGIT DE POLIȚIȘTI ȘI A FĂCUT MAȘINA ZOB! TOCMAI CE DĂDUSE DRIFTURI PE ALEEA MĂNĂSTIRII !

Urmărire ca-n filme pe străzile din Târgoviște! Un tânăr cu BMW a fugit de polițiștii care au încercat să-l tragă pe dreapta. Martorii spun că acesta participase la drifturi pe Aleea Mănăstirii. Din cauza vitezei excesive, tânărul de 18 ani, de fel din Voinești, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe margina drumului și a avariat alte doua autotutisme staționate și gardul unei case. Cursa nebună s-a terminat pe strada maior Brezișenau din Târgoviște. Martorii spun că individul ar fi încercat să fugă și după producerea accidentului, însă n-a ajuns prea departe. Mai vigilenți, agenții de poliție l-au prins și l-au încătușat. După ce l-au prins, polițiștii au înțeles și de ce-și dorea tânărul să scape de ei. Era băut bine! Rezultatul alcoolemiei a fost unul mult peste limita legală, drept pentru care, oamenii legii i-au întocmit dosar penal.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Începe magia BABEL la Târgoviște! De astăzi, 10 iunie, și până pe 16 iunie vor avea loc zeci de reprezentații cu artiști din 30 de țări

DESCOPERĂ MAGIA THAIROLLS: ÎNGHEȚATA PERFECTĂ PENTRU ORICE PETRECERE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.