URMĂRIRE CA-N FILME ÎN TÂRGOVIȘTE! UN TÂNĂR DE 18 ANI, CARE CONDUCEA BĂUT UN BMW, A FUGIT DE POLIȚIȘTI ȘI A FĂCUT MAȘINA ZOB! TOCMAI CE DĂDUSE DRIFTURI PE ALEEA MĂNĂSTIRII !

Prima pagină » Eveniment » URMĂRIRE CA-N FILME ÎN TÂRGOVIȘTE! UN TÂNĂR DE 18 ANI, CARE CONDUCEA BĂUT UN BMW, A FUGIT DE POLIȚIȘTI ȘI A FĂCUT MAȘINA ZOB! TOCMAI CE DĂDUSE DRIFTURI PE ALEEA MĂNĂSTIRII !

Urmărire ca-n filme pe străzile din Târgoviște! Un tânăr cu BMW a fugit de polițiștii care au încercat să-l tragă pe dreapta. Martorii spun că acesta participase la drifturi pe Aleea Mănăstirii. Din cauza vitezei excesive, tânărul de 18 ani, de fel din Voinești, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe margina drumului și a avariat alte doua autotutisme staționate și gardul unei case. Cursa nebună s-a terminat pe strada maior Brezișenau din Târgoviște. Martorii spun că individul ar fi încercat să fugă și după producerea accidentului, însă n-a ajuns prea departe. Mai vigilenți, agenții de poliție l-au prins și l-au încătușat. După ce l-au prins, polițiștii au înțeles și de ce-și dorea tânărul să scape de ei. Era băut bine! Rezultatul alcoolemiei a fost unul mult peste limita legală, drept pentru care, oamenii legii i-au întocmit dosar penal.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.