UNUL DINTRE CEI MAI BUNI ANGAJATORI DÂMBOVIȚENI RECRUTEAZĂ PERSONAL! ȘI TU POȚI AVEA JOB-UL VISAT LA FILIP AND FAMILY!

Prima pagină » Actualitate » UNUL DINTRE CEI MAI BUNI ANGAJATORI DÂMBOVIȚENI RECRUTEAZĂ PERSONAL! ȘI TU POȚI AVEA JOB-UL VISAT LA FILIP AND FAMILY!

FILIP AND FAMILY, cu sediul în Petrești, este unul dintre cei mai buni angajatori dâmbovițeni. Stabilitatea locului de muncă, salariile decente, peste media pieței, condițiile excelente de lucru, precum și respectarea tuturor drepturilor prevăzute de lege sunt argumentele care să te determine să alegi să faci parte dintr-o echipă tânără și competitivă.
FILIP AND FAMILY își extinde activitatea și angajează, în această perioadă:

  • Confecționeri
  • Călcători
  • Ambalatori
    Brand-ul iELM a fost înființat în anul 2013, în Suedia, iar din 2015 a fost extins și în România. Compania a început ca o afacere mică, de familie, cu misiunea de a crea haine pentru copii în ediție limitată. Hăinuțele de calitate, la prețuri accesibile, au cucerit rapid piața în 14 țări europene și în America de Nord și sunt în topul preferințelor părinților și copiilor. iELM a câștigat încrederea propriilor angajați și a colaboratorilor datorită standardelor înalte de calitate în privința serviciilor și produselor oferite, datorită transparenței și a implementării propriilor valori.
    Job-ul la iELM înseamnă garanția unor venituri decente, peste media pieței, respectarea programului de lucru (luni – vineri între orele 07.00 – 16.00) și a zilelor legale libere, transport gratuit și tichete de masă, concediu de odihnă anual de 21 de zile, stabilitatea locului de muncă.
    Ne așteptăm să fii o persoană pro-activă, să-ți dorești să înveți și să te integrezi și să abordezi cu seriozitate sarcinile de serviciu. Te așteptăm cu CV-ul tău la sediul nostru din Petrești, Strada Principală nr. 22, jud. Dâmbovița, ne poți scrie la office@ielm.se sau ne poți contacta telefonic la 0771529824.
DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ ASUPRA FINALIZĂRII ȘI DEPUNERII RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU ACTUALIZARE PUG ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM

TÂRGOVIȘTE, UN NOU PROIECT UN FONDURI NERAMBURSABILE INTRĂ ÎN FAZA FINALĂ

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE MIERCURI, 7 IUNIE

PROIECTE NOI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI BUCȘANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.