UN TÂNĂR DIN VOINEȘTI, ANGAJAT AL SOCIETĂȚII DE PAZĂ A CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, A AJUNS DUPĂ GRATII DUPĂ CE ȘI-AR FI RĂPIT FOSTA IUBITĂ

Prima pagină » Eveniment » UN TÂNĂR DIN VOINEȘTI, ANGAJAT AL SOCIETĂȚII DE PAZĂ A CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, A AJUNS DUPĂ GRATII DUPĂ CE ȘI-AR FI RĂPIT FOSTA IUBITĂ

Totul s-a petrecut în județul Buzău! Fata, de fel din Buzău, ar fi plecat de la domiciliul iubitului său din Dâmbovița, sătulă de certuri și de scandalurile repetate. Au stat împreună mai mulți ani și au doi copii, de cinci și șapte ani.

Marți, fostul iubit al femeii şi un prieten de-al acestuia au ajuns la Buzău, cu un plan foarte bine pus la punct. Femeia susține că s-a întâlnit cu cei doi și totul a degenerat. A fost bruscată și obligată să urce în mașina fostului iubit. În tot acest timp, prietenul bărbatului l-ar fi imobilizat pe fratele fetei, care a asistat la toată scena. Apoi, fratele fetei a sunat la 112 și a anunțat că sora sa a fost răpită. După o mobilizare exemplară, polițiștii i-au găsit ân Mizil. Cei doi bărbați,iubitul fetei, în vârstă de 33 de ani, angajat la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la societatea de pază, de fel din Voinești, şi prietenul acestuia, de 38 de ani, care lucrează la Primăria Voineasa, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Suspecții sunt acuzaţi de lipsire de libertate.

“Apelantul a precizat că unul dintre bărbați este soțul surorii sale, de care aceasta s-ar fi despărțit în fapt.

În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști ai orașului Pogoanele și secțiilor rurale arondate.

Totodată, autoturismul și ocupanții acestuia au fost dați în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în județul Buzău, dar și polițiștilor din județele învecinate.

La numai o oră de la sesizare, în jurul orei 16.00, urmare coordonării operative a forțelor din teren de către Centrul Operațional al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, polițiștii din Prahova au identificat și oprit mașina în trafic, pe raza orașului Mizil. Tânăra se afla în autoturism.

Din declarațiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinței sale, fiind și agresată fizic de soțul său”, a precizat IJP Buzău.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.