UN TÂNĂR BUCUREȘTEAN ȘI-A TERORIZAT IUBITA DIN RĂCARI, DAR ȘI PE MAMA ACESTEIA

Prima pagină » Eveniment » UN TÂNĂR BUCUREȘTEAN ȘI-A TERORIZAT IUBITA DIN RĂCARI, DAR ȘI PE MAMA ACESTEIA

Un bărbat de 26 de ani, din București, bănuit de hărțuire, amenințare și nerespectarea prevederilor unui ordin de protecție, reținut de polițiștii din Răcari

La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 26 de ani, din București, bănuit de comiterea infracțiunilor de hărțuire, amenințare și nerespectarea prevederilor unui ordin de protecție.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, începând cu anul 2018, bărbatul ar fi hărțuit și amenințat cu acte de violență două femei, fosta concubină și mama acesteia.

De asemenea, acesta ar fi încălcat obligațiile instituite prin intermediul unui ordin de protecție.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.