UN TÂNĂR BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS A ACCIDENTAT MORTAL UN BĂRBAT CARE MERGEA LA ÎNVIERE, LA CIOCĂNEȘTI

Prima pagină » Eveniment » UN TÂNĂR BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS A ACCIDENTAT MORTAL UN BĂRBAT CARE MERGEA LA ÎNVIERE, LA CIOCĂNEȘTI

Accident mortal la Ciocănești, cu zece minute înainte de miezul nopții. Un tânăr în vârstă de 20 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra, a accidentat mortal un bărbat de 53 de ani, pieton , după care a părăsit locul accidentului. S-au alertat subunitățile de poliție și unitățile de poliție învecinate ,tânărul fiind identificat pe raza Orașului Otopeni. Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de conducere auto suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat ca a avut o alcoolemie de 0, 68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este acun cercetat penal pentru patru fapte.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.