UN SECRETAR DE STAT DIN MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE A VIZITAT DOUĂ OBIECTIVE DE INVESTIȚII DIN TITU

Vizită de rang înalt la Titu! Ovidiu Cîmpean, Secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene,alături de Virgil Guran, vicepreședintele Senatului României,  au efectuat o vizită  în orașul Titu, la două obiective de investiții aflate în implementare, având finanțare din fonduri europene: ”Construire Creșă în orașul Titu”, obiectiv ce face parte din proiectul ”Îmbunătățirea calității vieții populației orașului Titu prin investiții în infrastructura rutieră, educațională și socio-culturala ”, cod SMIS 124342  și ”Reabilitare, străzi și sistem de evacuare ape pluviale, zonele Fusea, Hagioaica și str. Mihai Viteazul”, parte a proiectului  ”Îmbunătățirea calității vieții populației prin investiții în infrastructura orașului Titu”, cod SMIS 123868.

Din partea autorităților locale au fost prezenți: doamna viceprimar prof. Gabriela Chițu și domnul administrator public Marius Sandu.

A fost prezentat stadiul lucrărilor contractate și s-au purtat discuții despre importanța acestora pentru comunitatea locală dar și despre viitoarele proiecte europene care vor fi finanțate.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »