UN NOU PROIECT DE INFRASTRUCTURĂ, FINALIZAT LA BUTIMANU

Prima pagină » Administratie » UN NOU PROIECT DE INFRASTRUCTURĂ, FINALIZAT LA BUTIMANU

Administrația locală din comuna Butimanu a finalizat un nou prouect de infrstructură! Primarul labriel Dragnea a anunțat că s-au încheiat lucrările la construirea trotuarelor, rigolelor și a refacerii accesului în gospodăriile localnicilor, pe tronsonul DN1A – București-Târgoviște.

“Primăria comunei Butimanu a definitivat o lucrare, finanțată exclusiv din bugetul propriu, de realizare a trotuarelor aferente DN1A – București-Târgoviște, pe sensul de mers către București. Aici, pe lângă realizarea trotuarelor propriu-zise, s-au refăcut și modernizat soluțiile de acces în curțile cetățenilor, s-au realizat rigole pentru colectarea apei pluviale, s-a amenajat întreaga zonă din punct de vedere peisagistic. După cum spuneam, este vorba despre o lucrare finanțată exclusiv din fondurile proprii ale Primăriei comunei Butimanu, fără nicio legătură cu proiectul deja existent, realizat anul trecut pe celălalt sens de mers, care a fost finanțată cu bani de la Consiliul Județean Dâmbovița”, a transmis Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.