UN NOU PAS PENTRU MODERNIZAREA TRANSPORTULUI PUBLIC TÂRGOVIȘTEAN! PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI A SEMNAT UN NOU CONTRACT DE 10 MILIOANE DE LEI, BANI EUROPENI!

Prima pagină » Administratie » UN NOU PAS PENTRU MODERNIZAREA TRANSPORTULUI PUBLIC TÂRGOVIȘTEAN! PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI A SEMNAT UN NOU CONTRACT DE 10 MILIOANE DE LEI, BANI EUROPENI!

“Proiect de peste 10.000.000 lei, bani europeni, pentru implementarea sistemului e-ticketing destinat transportului public de călători din Târgoviște!

Contractul pentru implementarea sistemului menționat, semnat zilele trecute, presupune:

– simplificarea metodelor de plată a călătoriei cu mijloacele de transport în comun prin implementarea plății contactless în autobuze, cu orice card bancar și cu telefonul mobil;

– pentru plata cu numerar, se achiziționează echipamente de vanzare bilete la conducatorii auto și vor fi instalate automate de vânzare bilete in stațiile de îmbarcare/debarcare.

– pentru creșterea siguranței călătorilor, se vor instala echipamente de asistență la condus pentru monitorizarea conduitei șoferilor în trafic cu avertizare la coliziune, la părăsirea benzii de circulatie, la depașirea limitei de viteză, etc;

–  achiziționarea de monitoare LCD în interiorul autobuzelor.

– echiparea centrului de date cu serverele necesare funcționării întregului sistem și  aplicațiile software aferente.

În concluzie, facem un nou pas important în direcția modernizării transportului public local, astfel încât să oferim o alternativă reală și evident mai bună în raport cu folosirea autoturismului personal!” a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.