UN DEȚINUT A EVADAT DE LA PENITENCIARUL GĂEȘTI

 Astăzi,  în jurul orei  13.00, s-a constatat că deţinutul POPA MARIAN, în vârstă de 43 de ani, condamnat definitiv la 2191 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii  de FURT  CALIFICAT, a părăsit un punct de lucru exterior.

Facem precizarea că acesta este clasificat în regim deschis și desfășura activități lucrative la  un punct de lucru în exterior, aflat pe raza localității Găești.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmbovița, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Dâmbovița, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanţele producerii evenimentului.

Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

 La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu hanorac de culoare gri-închis, pantaloni închiși la culoare și purta adidași de culoare albastră cu 3 dungi albe.- transmite Penitenciarul Găești.

Poza

 Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găești la numărul de telefon : 0245/ 710 254, 0744 65 61 39

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: