„UN CRÂNGURI CURAT” ESTE DEVIZA PRIMARULUI COSTIN BARBU

Prima pagină » Administratie » „UN CRÂNGURI CURAT” ESTE DEVIZA PRIMARULUI COSTIN BARBU

Costin Barbu, primarul comunei dâmbovițene Crângurile vrea să stopeze aruncarea gunoaielor la voia întâmplării prin comuna pe care o conduce. În acest sens, a fost în zona ,,Coasta lui Drugan”, împreună cu colegul primar din comuna vecină, Rătești, și au pus la punct un plan de igienizare a zonei. Totodată, edilul face apel al cetățenii din cele două commune să nu mai arunce gunoaiele pe unde apucă.

“Azi, la limita cu com. Rătești, jud. Argeș, împreună cu colegul meu, d-l primar Petrică Cornel, ne-am deplasat pentru a lua masuri urgente pentru a face curățenie în zona ,,Coasta lui Drugan”.
Ceea ce am văzut aici, este de domeniul fantasticului!
Atât d-l primar de la Rătești, cât și eu, dorim ca aceste episoade să nu se mai repete , bineînțeles prin bunăvoința cetățenilor celor două comune, urmând ca mâine sa acționăm în zona respectivă”a scris Costin Barbu , primarul comunei Crângurile, pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.