UN BĂRBAT DIN RĂCARI, PRINS ÎN FLAGRANT ARUNCÂND DEȘEURI! COMISARII GĂRZII DE MEDIU I-AU CONFISCAT AUTOUTILITARA ȘI L-AU AMENDAT – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » UN BĂRBAT DIN RĂCARI, PRINS ÎN FLAGRANT ARUNCÂND DEȘEURI! COMISARII GĂRZII DE MEDIU I-AU CONFISCAT AUTOUTILITARA ȘI L-AU AMENDAT – VIDEO!

S-a întâmplat ieri, la Răcari! Bărbatul era cu autoutilitară încărcată cu deșeuri în zona fostei fabrici de zahăr. Polițiștii l-au prins în flagrant aruncând deșeuri pe un teren din zonă, în ciuda faptului că Primăria orașului Răcari are montate două containere speciale pentru astfel de deșeuri, containere care sunt golite periodic de o firmă specializată cu care Primăria Răcari are un contract încheiat.

Conform protocolului de colaborare încheiat între Primăria Răcari și Garda de Mediu, comisarii Gărzii de Mediu s-au deplasat la fața locului și i-au confiscat mașina individului. În plus, acesta a primit și o amendă usturătoare.

Marius Cravețeanu, primarul orașului Răcari face apel la localnici să nu mai arunce deșeurile în locuri neamenajate, pentru a evita astfel de situații.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.