UN BĂRBAT DIN RĂCARI, PRINS ÎN FLAGRANT ARUNCÂND DEȘEURI! COMISARII GĂRZII DE MEDIU I-AU CONFISCAT AUTOUTILITARA ȘI L-AU AMENDAT – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » UN BĂRBAT DIN RĂCARI, PRINS ÎN FLAGRANT ARUNCÂND DEȘEURI! COMISARII GĂRZII DE MEDIU I-AU CONFISCAT AUTOUTILITARA ȘI L-AU AMENDAT – VIDEO!

S-a întâmplat ieri, la Răcari! Bărbatul era cu autoutilitară încărcată cu deșeuri în zona fostei fabrici de zahăr. Polițiștii l-au prins în flagrant aruncând deșeuri pe un teren din zonă, în ciuda faptului că Primăria orașului Răcari are montate două containere speciale pentru astfel de deșeuri, containere care sunt golite periodic de o firmă specializată cu care Primăria Răcari are un contract încheiat.

Conform protocolului de colaborare încheiat între Primăria Răcari și Garda de Mediu, comisarii Gărzii de Mediu s-au deplasat la fața locului și i-au confiscat mașina individului. În plus, acesta a primit și o amendă usturătoare.

Marius Cravețeanu, primarul orașului Răcari face apel la localnici să nu mai arunce deșeurile în locuri neamenajate, pentru a evita astfel de situații.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.