UN ALT TÂNĂR DÂMBOVIȚEAN A FOST PRINS DROGAT LA VOLAN!

Prima pagină » Actualitate » UN ALT TÂNĂR DÂMBOVIȚEAN A FOST PRINS DROGAT LA VOLAN!

La data de 23 august a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DJ 711, în localitatea Comișani, au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un tânăr, de 25 de ani, din Răzvad, care avea un comportament suspect.

Având în vedere suspiciunea că tânărul s-ar putea afla sub influența substanțelor psihoactive, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drugtest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conform prevederilor art. 336 din Codul Penal.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.