TUR DE FORȚĂ AL LIDERILOR PSD, LA GĂEȘTI, ȘELARU, COBIA, GURA FOII, HULUBEȘTI ȘI VALEA MARE

Tur de forță prin localitățile din județul Dîambovița al reprezentanților PSD Dâmbovița. Liderii partidului au mers și și-au prezentat proiectele pentru județul Dâmbovița în fața oamenilor din Găești, Șelaru, Cobia, Gura Foii, Hulubești și Vlaea Mare.


“Zi plină pentru mine și pentru reprezentanții PSD Dâmbovița, petrecută acolo unde este locul social-democraților: între oameni și întotdeauna alături de ei.
Sunt orașe și comune unde este nevoie de primari PSD pentru a schimba viața oamenilor, iar în cele unde deja sunt echipe ale PSD Dâmbovița la conducerea localităților, se vede un pas înainte spre o comună europeană.
Le sunt alături tuturor candidaților PSD și le promit atât lor, cât și oamenilor cu care astăzi am stat de vorbă că, după 27 septembrie, le voi fi alături din funcția de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.” a scris deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

 

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »