TUR DE FORȚĂ AL LIDERILOR PSD, LA GĂEȘTI, ȘELARU, COBIA, GURA FOII, HULUBEȘTI ȘI VALEA MARE

Prima pagină » Actualitate » TUR DE FORȚĂ AL LIDERILOR PSD, LA GĂEȘTI, ȘELARU, COBIA, GURA FOII, HULUBEȘTI ȘI VALEA MARE

Tur de forță prin localitățile din județul Dîambovița al reprezentanților PSD Dâmbovița. Liderii partidului au mers și și-au prezentat proiectele pentru județul Dâmbovița în fața oamenilor din Găești, Șelaru, Cobia, Gura Foii, Hulubești și Vlaea Mare.


“Zi plină pentru mine și pentru reprezentanții PSD Dâmbovița, petrecută acolo unde este locul social-democraților: între oameni și întotdeauna alături de ei.
Sunt orașe și comune unde este nevoie de primari PSD pentru a schimba viața oamenilor, iar în cele unde deja sunt echipe ale PSD Dâmbovița la conducerea localităților, se vede un pas înainte spre o comună europeană.
Le sunt alături tuturor candidaților PSD și le promit atât lor, cât și oamenilor cu care astăzi am stat de vorbă că, după 27 septembrie, le voi fi alături din funcția de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.” a scris deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.