TUR DE FORȚĂ AL LIDERILOR PSD, LA GĂEȘTI, ȘELARU, COBIA, GURA FOII, HULUBEȘTI ȘI VALEA MARE

Prima pagină » Actualitate » TUR DE FORȚĂ AL LIDERILOR PSD, LA GĂEȘTI, ȘELARU, COBIA, GURA FOII, HULUBEȘTI ȘI VALEA MARE

Tur de forță prin localitățile din județul Dîambovița al reprezentanților PSD Dâmbovița. Liderii partidului au mers și și-au prezentat proiectele pentru județul Dâmbovița în fața oamenilor din Găești, Șelaru, Cobia, Gura Foii, Hulubești și Vlaea Mare.


“Zi plină pentru mine și pentru reprezentanții PSD Dâmbovița, petrecută acolo unde este locul social-democraților: între oameni și întotdeauna alături de ei.
Sunt orașe și comune unde este nevoie de primari PSD pentru a schimba viața oamenilor, iar în cele unde deja sunt echipe ale PSD Dâmbovița la conducerea localităților, se vede un pas înainte spre o comună europeană.
Le sunt alături tuturor candidaților PSD și le promit atât lor, cât și oamenilor cu care astăzi am stat de vorbă că, după 27 septembrie, le voi fi alături din funcția de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.” a scris deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.