TUR DE FORȚĂ AL LIDERILOR PSD, LA GĂEȘTI, ȘELARU, COBIA, GURA FOII, HULUBEȘTI ȘI VALEA MARE

Prima pagină » Actualitate » TUR DE FORȚĂ AL LIDERILOR PSD, LA GĂEȘTI, ȘELARU, COBIA, GURA FOII, HULUBEȘTI ȘI VALEA MARE

Tur de forță prin localitățile din județul Dîambovița al reprezentanților PSD Dâmbovița. Liderii partidului au mers și și-au prezentat proiectele pentru județul Dâmbovița în fața oamenilor din Găești, Șelaru, Cobia, Gura Foii, Hulubești și Vlaea Mare.


“Zi plină pentru mine și pentru reprezentanții PSD Dâmbovița, petrecută acolo unde este locul social-democraților: între oameni și întotdeauna alături de ei.
Sunt orașe și comune unde este nevoie de primari PSD pentru a schimba viața oamenilor, iar în cele unde deja sunt echipe ale PSD Dâmbovița la conducerea localităților, se vede un pas înainte spre o comună europeană.
Le sunt alături tuturor candidaților PSD și le promit atât lor, cât și oamenilor cu care astăzi am stat de vorbă că, după 27 septembrie, le voi fi alături din funcția de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.” a scris deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.