TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE LA ȘELARU! PRIMARUL MATEI GHEORGHIȚĂ A SEMNAT CONTRACTELE DE ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN!

Prima pagină » Actualitate » TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE LA ȘELARU! PRIMARUL MATEI GHEORGHIȚĂ A SEMNAT CONTRACTELE DE ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN!

Vești bune pentru locuitorii comunei Șelaru! Primarul Matei Gheorghiță a semnat contractele de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița pentru realizarea a trei noi investiții, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Este vorba despre două locuri de joacă pentru copii, unul în satul Fierbinți și unul în satul Glogoveanu și despre înființarea unui teren sportiv multifuncțional în satul Șelaru.

“Dragi locuitori ai comunei Șelaru,

Ieri, 23.05.2024, am semnat contractele de finanțare pentru cele trei proiecte admise pe data de 10 mai. În ciuda răutăților anumitor persoane, noi ne facem treaba și investim în dezvoltarea comunității! Urmează și aștept cu nerăbdare și semnarea altor proiecte importante!

Mulțumiri domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Stefan, pentru susținerea necondiționată!”  a anunțat Matei Gheorghiță, primarul comunei Șelaru

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.