TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎN GĂEȘTI! UN COPILAȘ DE 5 ANI A SFÂRȘIT ÎNECAT ÎN PISCINA DIN CURTEA SA!

Prima pagină » Actualitate » TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎN GĂEȘTI! UN COPILAȘ DE 5 ANI A SFÂRȘIT ÎNECAT ÎN PISCINA DIN CURTEA SA!

Tragedie de nedescris la Găești! Un copilaș de cinci ani a fost găsit înecat în piscina din curtea casei. Anchetatorii sunt la fața locului! Se pare că mama copilului, când a aflat de tragedie,ar fi plecat de acasă. Polițiștii se tem ca femeia să nu decurgă la gesturi sinucigașe.

Comunicatul poliției!

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinței.

Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal.

Totodată, întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia.

La activități sunt angrenați polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.