TINERI PRINȘI ȘOFÂND FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE SAU SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Prima pagină » Eveniment » TINERI PRINȘI ȘOFÂND FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE SAU SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit pentru control, pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din localitatea Ragu. În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au oprit pentru control, pe raza localității, pe drumul național 1, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehciule. În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.