TERENUL SINTETIC DE FOTBAL DIN GURA FOII ESTE GATA ! UITE CUM ARATĂ ȘI CÂND VA FI INAUGURAT!

Prima pagină » Administratie » TERENUL SINTETIC DE FOTBAL DIN GURA FOII ESTE GATA ! UITE CUM ARATĂ ȘI CÂND VA FI INAUGURAT!

Terenul de fotbal din Gura Foii este gata! Primarul Radu Georgescu a anunțat că în câteva zile acesta va fi inaugurat printr-un meci de fotbal amical.

Astfel, copiii și tinerii din comună au acum încă un loc în care să facă sport în aer liber.Noul teren are lungimea de 44 m și lățimea de 22 m. Acesta are gazon sintetic, este dotat cu nocturnă și este împrejmuit cu gard  înalt din sârmă. Investiția are o valoare de 280.000 de lei și a fost făcută din bugetul local.

“O investiție pentru viitor. O investiție mult așteptată, iată a prins viață. Terenul este gata, in 7 zile vom inaugura printr-un meci de fotbal amical, alături de echipa noastră A.S. Viitorul Gura Foii, respectând condițiile cerute de lege! Lucrurile frumoase se fac din suflet. Vă doresc o seară minunată!!!” a anuțat Radu Georgescu pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.