TERENUL SINTETIC DE FOTBAL DIN GURA FOII ESTE GATA ! UITE CUM ARATĂ ȘI CÂND VA FI INAUGURAT!

Prima pagină » Administratie » TERENUL SINTETIC DE FOTBAL DIN GURA FOII ESTE GATA ! UITE CUM ARATĂ ȘI CÂND VA FI INAUGURAT!

Terenul de fotbal din Gura Foii este gata! Primarul Radu Georgescu a anunțat că în câteva zile acesta va fi inaugurat printr-un meci de fotbal amical.

Astfel, copiii și tinerii din comună au acum încă un loc în care să facă sport în aer liber.Noul teren are lungimea de 44 m și lățimea de 22 m. Acesta are gazon sintetic, este dotat cu nocturnă și este împrejmuit cu gard  înalt din sârmă. Investiția are o valoare de 280.000 de lei și a fost făcută din bugetul local.

“O investiție pentru viitor. O investiție mult așteptată, iată a prins viață. Terenul este gata, in 7 zile vom inaugura printr-un meci de fotbal amical, alături de echipa noastră A.S. Viitorul Gura Foii, respectând condițiile cerute de lege! Lucrurile frumoase se fac din suflet. Vă doresc o seară minunată!!!” a anuțat Radu Georgescu pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.