TEREN SINTETIC DE FOTBAL LA COMPLEXUL DE NATAŢIE DIN TÂRGOVIŞTE

Prima pagină » Administratie » TEREN SINTETIC DE FOTBAL LA COMPLEXUL DE NATAŢIE DIN TÂRGOVIŞTE

La Complexului Turistic de Nataţie a fost realizată o bază de pregătire pentru echipa Chindia Târgovişte, dar şi pentru echipele de juniori. Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Târgovişte, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal. Terenul de antrenament sintetic va putea fi folosit atât de către echipa mare, Chindia Târgovişte, cât şi de juniori pentru pregătire. Terenul beneficiează şi de tribună cu 300 de locuri, dar şi de nocturnă.

“Fotbalul primește respect și ajutor la Târgoviște. În prelungirea Complexului Turistic de Natație este aproape de momentul inaugurării un superb teren cu suprafață sintetică, de mari dimensiuni, prezentat astăzi presei de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan. Unteren mult așteptat de fotbaliștii clubului Chindia, în mod special, realizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. La Complex se întâmplă lucruri minunate, într-o zonă în continuă dezvoltare!” transmit oficialii Complexului de Nataţie din Târgovişte.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.