TÂRGOVIȘTEA ȘI-A PREMIAT ASTĂZI PERFORMANȚA ÎN EDUCAȚIE LA A VII-A EDIȚIE A “GALEI PERFORMANȚEI ÎN EDUCAȚIE”

Prima pagină » Actualitate » TÂRGOVIȘTEA ȘI-A PREMIAT ASTĂZI PERFORMANȚA ÎN EDUCAȚIE LA A VII-A EDIȚIE A “GALEI PERFORMANȚEI ÎN EDUCAȚIE”

Primăria Târgoviște a organizat, astăzi a VII-a ediție a “Galei Performanței în educație”, un eveniment cu totul și cu totul deosebit, unde celor mai silitori elevi le-au fost recunoscute meritele din nou. Petse 450 de elevi și dascăli au primit premii din partea conducerii Primăriei Târgoviște.

„A fost și va rămâne unul dintre momentele mele preferate ca primar. “Gala Performanței în Educație” reprezintă oglinda a tot ce are mai bun, mai frumos și mai prețios această comunitate: elevi înzestrați, sprijiniți de dascăli cu har, copii care au depus eforturi extraordinare și au devenit cei mai buni dintre cei buni. Este impresionant să-i avem aici, printre noi; astăzi, le suntem recunoscători pentru cum vom fi mâine. De ei depinde, în mare măsură, ce vom reuși să construim pe mai departe și dacă acel ceva va fi serios, de calitate, pe termen lung. Adică așa cum au demonstrat că pot, în diferite domenii, încă de acum.

Depinde, însă, și de noi, cei din jurul lor, dacă vom ști să-i ținem aproape și să le spunem că pot performa și acasă, și în orașul lor, și în țara lor. Familie – comunitate – autorități publice, toți le suntem datori acestor copii, începând de acum.

Vă mulțumesc tuturor pentru performanțele obținute, elevi, profesori și părinți deopotrivă! Târgoviștea e mândră de voi!” a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

„Este o bucurie și o onoare pentru mine să mă aflu și de această dată alături de dumneavoastră, de cei mai performanți tineri pe care Târgoviștea îi are și care sunt parte din comunitatea târgovișteană. Pentru a ajunge la performanțele dumneavoastră sunt sigură că drumul nu a fost ușor. Pentru aceste rezultate foarte bune pe care le-ați obținut a trebuit să munciți foarte mult, să fiți pasionați de munca pe care ați făcut-o, indiferent dacă a fost română, matematică, geografie, istorie, sport, muzică, desen sau orice altă disciplină. Eu vreau să vă felicit pentru eforturile pe care le-ați făcut în mulți ani, pentru că ași ales să faceți aceste eforturi și să nu pierdeți timpul cu toate celelalte tentații ale zilelor noastre, ele sunt multe și vor fi în permanență acolo. Însă ați ales calea performanței și pentru acest lucru vă felicit. Vreau să îi felicit pe profesorii coordonatori pentru har, pentru pasiune, pentru dăruire, pentru toate emoțiile și grijile pe care și le-au făcut pentru elevii lor la examenele pe care le-au susținut. De asemenea, vreau să le mulțumesc părinților și să le transmit gândul meu de prețuire și de mulțumire pentru faptul că le sunt alături și fac eforturi deosebite pentru ca acești tineri, copii, să performeze. Și da! Ei reprezintă viitorul comunității târgoviștene, viitorul acestei țări. Dumneavoastră, dragilor, sunteți eroii zilei de mâine. Vă felicit pe toți, mergeți pe acest drum al performanței în continuare pentru că Târgoviștea are nevoie de oameni pregătiți, performanți, pentru a deveni și mai frumoasă și mai bună și mai dezvoltată. Și România are nevoie de voi aici, acasă! Felicitări tuturor! Felicitări domnului primar și Consiliului Local al Municipiului Târgoviște pentru faptul că în fiecare an organizează această Gală a performanței, un tribut care este adus elevilor și profesorilor pentru eforturile pe care le fac. Felicitări!”, a transmis prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.
„Vă mulțumesc tuturor colegilor mei, cadrelor didactice, care, cu efort și dăruire, cu pasiune, cu har, au reușit să-i îndrume pe copii, pe cei care astăzi îi felicităm și care au reușit să aducă titlu de glorie în pagina învățământului dâmbovițean și a celui târgoviștean. Mulțumesc și părinților pentru efortul susținut, pentru încurajarea, pentru permanenta colaborare cu școala și pentru susținerea actului educațional. Vă mulțumesc tuturor! Vă felicit dragi copii, vă doresc să aveți o vacanță plăcută, să vă bucurați de cele mai frumoase clipe și la toamnă să ne vedem sănătoși, să ne continuăm împreună activitatea și să obținem rezultate la fel de bune sau poate chiar mai bune. Ați obținut rezultate remarcabile într-un context pandemic, nu v-a fost ușor, dar performanța înseamnă continuitate, nu se poate face performanță doar desfășurând activitate doar într-un an școlar. Fără un parteneriat solid nu se poate obține aceste rezultate. Așadar, mulțumim și felicitări!”, a transmis inspectorul școlar general, Ileana Nicolaescu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

UN TÂNĂR DIN CAZACI A FOST ARESTAT, DUPĂ CE A SPART O AGENȚIE DE PARIURI SPORTIVE ȘI A FURAT BANII

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.