TÂRGOVIȘTE! UN TÂNĂR CARE A ȘANTAJAT O FATĂ CU IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE A AJUNS DUPĂ GRATII

Prima pagină » Actualitate » TÂRGOVIȘTE! UN TÂNĂR CARE A ȘANTAJAT O FATĂ CU IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE A AJUNS DUPĂ GRATII

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de o tânără de 18 ani, din localitate, cu privire la faptul că este șantajată de o altă persoană cu care a avut o relație.

Din investigațiile efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, s-a constatat că, în perioada 18-24 august a.c., prin intermediul unei aplicații de mesagerie, tânăra ar fi fost constrânsă de un bărbat de 19 ani să întrețină relații sexuale cu acesta și să îi transfere bani, în caz contrar bănuitul ar fi intenționat să publice în mediul online imagini video cu caracter compromițător.

În cursul serii trecute, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale l-au depistat în flagrant pe bănuit într-o pensiune din Târgoviște.

Acesta ar fi urmat să se întâlnească cu victima pentru a întreține relații sexuale în schimbul ștergerii imaginilor video.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar, în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Astăzi, 25 august, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Foto cu caracter ilustrativ!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.