TÂRGOVIȘTE! UN NOU SPAȚIU DE AGREMENT A FOST AMENAJAT ÎN CARTIERUL MIHAI VITEAZUL

Încă o zonă de agrement a fost amenajată în imediata vecinătate a Parcului Așchiuță și a Școlii Gimnaziale din cartierul Mihai Viteazul (micro 9) din Târgoviște! Autoritățile locale au reușit să reabiliteze și să transforme radical, într-un timp relativ scurt, o zonă degradată de circa 1000 mp, iar parcul care a rezultat va fi pus la dispoziția locuitorilor în curând pentru că investiția este aproape gata.

,,Lucrările la noul proiect aflat în derulare în cartierul Mihai Viteazul, în vecinătatea străzii Matei Vlădescu, se apropie de final! Astfel, în baza investiției menționate, o zonă degradată de aproximativ 1000 mp. este transformată, dintr-un teren aproape inutilizabil, într-un modern loc de recreere, cuprinzând un spațiu de fitness, un miniteren de baschet, o suprafață generoasă de spațiu verde (gazon, arbori și flori), dar și mobilier urban. Nu-i așa că arată bine?’’, a transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »