TÂRGOVIȘTE! PROGRAMUL EVENIMENTELOR PREGĂTITE DE PRIMĂRIE PENTRU COPII, DE 1 IUNIE

Prima pagină » Actualitate » TÂRGOVIȘTE! PROGRAMUL EVENIMENTELOR PREGĂTITE DE PRIMĂRIE PENTRU COPII, DE 1 IUNIE

PROGRAM

Festivalul AnimaȚie  – 1 iunie 2021

Locație  Parc UM Gară (Dâmbovița Mall) – 10:00 – 12:00

10:00 – 10:15           Deschidere Ateliere de joacă și creație – Păpuși gigant, clovni, desene cu cretă colorată

10:00 – 10:15           Deschidere atelier pictură ”Târgoviștea copiilor” – organizat de Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu

10:15 – 10:30           Momente artistice elevi târgovișteni – Palatul Copiilor Târgoviște – prof. Cristina Ghiorghilaș

10:30 – 10:45           Deschiderea oficială – cu prezența autorităților locale

10:45 – 11:00           Moment muzical instrumental cu Orchestra ”Andante” 

11:00 – 12:00           Spectacol de dans – Școala de balet Daniela Rotari

Locație  Piața Mihai Viteazul – 11:00 – 17:30

11:00 – 11:15           Deschidere oficială locație eveniment

11:15 – 12:15           Spectacol de dans și muzică – Școala de dans ”All for Dance”

12:15                        PAUZĂ

14:00 – 14:30           Spectacol de muzică – Corul copiilor ”Anastasis”–  prof. preot Lucian Mileșan

14:30 – 15:15           Spectacol de teatru pentru copii – Amintiri din copilărie

15:15 – 16:15           Momente artistice elevi târgovișteni – Școala Coresi – coordonator prof. Costache Păpușa Elena; Palatul Copiilor Târgoviște – grupul Rapsozii Cetății – prof. Maria Vârjoghe

16:15 – 17:00           Spectacol de dans – Școala de balet Daniela Rotari

Teatrul de Vară (Parcul Chindiei) – 17:30 – 18 :30

17:30                        Spectacol de teatru pentru copiiCei trei purceluși

Complexul Turistic de Natație – 10:00- 13:00

10.00- 13.00 Jocuri distractive pentru copii (tras de sfoară, trasee aplicative, aruncarea cercului la punct fix, concurs de biciclete, desene pe asfalt, program de aerobic etc.). Se desfășoară pe platourile pentru role și biciclete, pe spațiile verzi și în zona locurilor de joacă.

10.00 -Turneu fotbal (categorii de vârstă, copii născuți 2010 și 2011)

Cluburi invitate: Chindia Târgoviște, Kinder Târgoviște, Luceafărul Târgoviște, Flacăra Moreni, Muntenia Fieni, Progresul Găești. Se desfășoară pe terenurile de minifotbal.

 Semifinale. Grupa de vârstă U10

CS Muntenia Fieni – Chindia Târgoviște (ora 10.00, teren 1)

Kinder Târgoviște – Luceafărul Târgoviște (ora 10.00, teren 2)

 Semifinale. Grupa de vârstă U11

Luceafărul Târgoviște – Flacăra Moreni (ora 10.40, teren 1)

Chindia Târgoviște – Progresul Găești (ora 10.40, teren 2)

 Finale. Grupa de vârstă U10

Finala mare (ora 11.20, teren 1)

Finala mică (ora 11.20, teren 2)

 Finale. Grupa de vârstă U11

Finala mare (ora 12.00, teren 1)

Finala mică (ora 12.00, teren 2)

10.00- Turneu baschet 3×3 (categorii de vârstă: peste 14 ani)

Cluburi invitate: CSȘ Târgoviște, CSM Târgoviște. Se desfășoară pe terenul de baschet.

 „Primăria Municipiului Târgoviște organizează cu ocazia Zilei Copilului, pe data de 1 iunie, câteva evenimente deosebite. După o perioadă destul de îndelungată în care nu am avut ocazia de a ne bucura de momentele importante, iată că în sfârșit reușim să facem acest lucru, iar ziua de 1 iunie va fi o zi deosebită din acest punct de vedere. Este vorba de câteva locații în care vor fi organizate evenimente, și mă refer la parcul de la UM Gară, parc care va fi și deschis publicului cu această ocazie, Piața Mihai Viteazul, Teatrul de Vară din Parcul Chindia, dar și la Complexul Turistic de Natație. Evenimentele vor debuta la ora 10:00, la parcul de la UM Gară de lângă Dâmbovița Mall și Complexul Turistic de Natație, după aceea, la ora 11:00, vor începe spectacolele de dans și muzică în Piața Mihai Viteazul, iar seara, în Parcul Chindia, la Teatrul de Vară, va avea loc un spectacol de teatru pentru copii. Dintre reperele evenimentelor aș menționa atelierele de joacă și de creație, cu păpuși gigant, clowni, desene cu cretă colorată, atelier de pictură organizat de Biblioteca Județeană, momente artistice cu elevi, cu copii. De asemenea, școală de dans, corul copiilor Anastassis, Amintiri din copilărie- spectacol de teatru pentru copii, momente artistice susținute de copii de la Școala Coresi, de la Palatul Copiilor, școală de balet…. Totodată, la Complexul Turistic de Natație vor fi evenimente sportive, jocuri distractive pentru copii, concurs de biciclete, turneu de fotbal, turneu de baschet, toate acestea pe data de 1 iunie, începând cu ora 10:00.

Avem și niște parteneri la aceste evenimente, este vorba de Carrefour, Dâmbovița Mall, Farmaciile Catena, care vor participa la aceste evenimente . De asemenea, la Dâmbovița Mall va avea loc un program deosebit toată ziua, noi sperăm să ne putem bucura și de evenimentele în aer liber, sperăm să prindem măcar câteva ore de timp frumos.

Vor fi multe surprize, de la baloane colorate, cadouri pentru copiii care vor fi la parcul UM Gară asigurate de către Carrefour.

Este una dintre cele mai articulate activități de 1 iunie pe care am organizat-o și vrem să o realizăm într-un mod deosebit și să marcăm ieșirea din perioada asta cu restricții, care nu ne-a permis să ne putem bucura, spre exemplu, anul trecut de 1 iunie. Copiii vor fi în prim plan, vor fi spectacole pentru copii, spectacole cu copii, jocuri pentru copii, toate aceste activități li se adresează și sperăm într-o participare cât mai numeroasă la aceste evenimente” a anuțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.