TÂRGOVIȘTE: Încă 11.991.352,61 lei bani nerambursabili și un proiect în premieră la Târgoviște pe componenta de Smart-City!

Prima pagină » Administratie » TÂRGOVIȘTE: Încă 11.991.352,61 lei bani nerambursabili și un proiect în premieră la Târgoviște pe componenta de Smart-City!

Încă un proiect important va fi implementat în municipiul Târgoviște! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că a semnat un nou contract cu finanțare europeană prin PNRR, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde.

“Astfel, am semnat un nou contract de finanțare europeană, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul local, Obiectul de investiții I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

✅  Investiția cu titlul „Soluții ITS pentru transportul urban la nivelul Municipiului Târgoviște”, presupune implementarea următoarelor componente:

Ø Sisteme inteligente de management urban, reapectiv sistem de semafoare interconectate, inclusiv achiziția de semafoare inteligente;

Ø Sisteme de avertizare privind adaptarea vitezei;

Ø Sisteme de avertizare si asistență anti-coliziune pentru conducătorii de vehicule;

Ø Sisteme de siguranță pentru zona cu lucrări;

Ø Monitorizarea timpilor de călătorie și a vitezei;

Ø Semnalizatoare cu mesaje dinamice;

Ø Sisteme de informare a participanților la trafic.

Ø Dotarea și funcționarea unui centru de control al traficului;

Ø Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, respectiv stații de reîncarcare pentru vehiculele electrice, cu putere de minim 50 kw.

✅ În următoarele 2 săptămâni, tot în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, vor mai fi semnate încă 4 contracte de finanțare, beneficiar fiind municipiul Târgoviște!” a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.