TÂRGOVIȘTE: DUPĂ FINALIZAREA LUCRĂRILOR, CREȘA NR.16 ÎȘI VA DUBLA CAPACITATEA LOCURILOR PENTRU COPII

Prima pagină » Administratie » TÂRGOVIȘTE: DUPĂ FINALIZAREA LUCRĂRILOR, CREȘA NR.16 ÎȘI VA DUBLA CAPACITATEA LOCURILOR PENTRU COPII

Deși ne aflăm în luna ianuarie, luna de iarnă, pentru că vremea este una favorabilă, la Creșa Nr.16 din municipiul Târgoviste lucrările de extindere, reabilitare și modernizare continuă. În această locație se mai contruieste un nou corp de clădire, pe o suprafață de aproximativ 1200 mp, ceea ce va dubla capacitatea unității antepreșcolare, numărul de locuri disponibile ajungând astfel la peste 200. Potrivit primarului Cristian Stan, în primăvara acestui an, proiectul în valoare de aproximatix 6,4 milioane de lei, va fi finalizat.

“La Creșa Nr. 16 din municipiul Tâgoviște, administrația publică târgovișteană are în derulare un proiect important de reabilitare, modernizare și extindere a acestei unități de învățământ. Este vorba despre un proiect în valoare de aproximativ 6,4 milioane de lei, un proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, un proiect în urma căruia capacitatea acestei unități de învățământ antepreșcolar va fi dublată. Înafară de construcția nouă pe care o realizăm aici…se mai face o reabilitare totală a corpului de clădire existent, de o intervenție de subtanță la această unitate de învățământ, în urma căreia va rezulta o creșă care va putea găzdui un număr cel puțin dublu de copii, în comparație cu numărul de copii pe care îl putea găzdui până la momentul reabilitării. Facem față cu brio în momentul actual solictiărilor pe care le avem, chiar dacă avem cinci creșe în reabilitare acum și în condiții de pandemie. precizat primarul Cristian Stan.

Alături de executivul administratiei locale târgoviștene a fost prezent și Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița care a dat asigurări că va sustine orice proiect pe care primăria îl va implementa pentru dezvoltarea comunității.

„Vreau să felicit conducerea Primăriei Târgoviște pentru că a început anul 2021 în forță și menține același ritm ca și în 2020. Vreau să vă asigur de tot sprijinul meu pentru proiectele importante din municipiul reședință de județ și nu numai. Cred că împreună, Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, pot dezvolta proiecte majore pentru județul nostru și pentru zona periurbană a municipiului Târgoviște”, a declarat acesta.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.