TÂRGOVIȘTE: A fost finalizată sala de sport din incinta Colegiului Național “Constantin Carabella”

Prima pagină » Administratie » TÂRGOVIȘTE: A fost finalizată sala de sport din incinta Colegiului Național “Constantin Carabella”

Autoritățile publice locale târgoviștene au finalizat proiectul construcției sălii de sport din incinta Colegiului Național “Constantin Carabella”. 

Baza sportivă are o suprafață de 1000 mp și este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru ca elevii și profesorii să-și poată desfășura orele de educație fizică în cele mai bune condiții. 

Investiția s-a ridicat la suma de 3 milioane de lei și a fost suportată din bugetul propriu al primăriei Târgoviște.

“Aici a fost construită o întreagă bază sportivă, care, în afara acestei incinte în care ne aflăm acum (sala de sport – n.r.), vizează și un teren de sport multifuncțional. Practic, a fost valorificat la maximum spațiul care era aici. Discutăm de o bază sportivă construită de la zero, la un colegiu național de prestigiu, care nu a avut niciodată o sală de sport. Orele de sport se făceau fie într-o clasă improvizată, fie în fosta cantină.”- a precizat primarul Cristian Stan.

Prezent la evenimentul de inaugurare a fost prezent și Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița: “Am intrat cu emoție în această incintă, sunt fost absolvent al Colegiului „Constantin Carabella” în perioada 1996 – 2000, am terminat aici specializarea Matematică – Fizică și vreau să vă spun că nu am avut astfel de condiții. Felicit administrația locală pentru ceea ce a făcut pentru această unitate de învățământ emblematică din județ. Astfel de practici vom avea și în judeul Dâmbovița; prin Programul Județean de Dezvoltare Locală vom realiza cât mai multe baze sportive, săli de sport. Ne-am dori să avem în fiecare localitate cel puțin o bază sportivă la acest nivel.”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.