TÂRGOVIȘTE: 20 DE UTILAJE ȘI PESTE 100 DE ANGAJAȚI AU CURĂȚAT DE ZĂPADĂ STRĂZILE ȘI TROTUARELE DIN MUNICIPIU

Iarna și-a intrat în drepturi în județul Dâmbovița, unde ninge de ore bune! În Târgoviște, primăria a scos pe străzi utilajele de deszăpezire încă de la primele ore ale dimineții. Din fericire, zăpada nu a creat probleme majore în trafic.

“Prima ninsoare din această iarnă și prima intervenție consistentă pentru administrația locală. 20 de utilaje si aproximativ 100 de angajați de la Direcția de Salubritate, Sc Eco-Sal SRL și Municipal Construct SA participă, începând cu  ora 4, la activitatea de deszăpezire în municipiul Targoviste. La această oră nu sunt probleme deosebite, dar ninge abundent!” a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »