TÂLHĂRIE ÎN DÂMBOVIȚA, LA VĂCĂREȘTI! ATACATORII AU INTRAT PESTE UN BĂTRÂN, L-AU BĂTUT ȘI I-AU LUAT BANII. SUSPECȚII AU FOST PRINȘI!

Prima pagină » Eveniment » TÂLHĂRIE ÎN DÂMBOVIȚA, LA VĂCĂREȘTI! ATACATORII AU INTRAT PESTE UN BĂTRÂN, L-AU BĂTUT ȘI I-AU LUAT BANII. SUSPECȚII AU FOST PRINȘI!

Astazi, 14 februarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Văcărești au fost sesizați de un bărbat de 90 de ani, din localitate, cu privire la faptul că două persoane necunoscute l-au deposedat de 160 de lei.

În urma verificarilor efectuate, polițiștii au identificat principalii bănuiti, doi tineri de 18 și 25 de ani. Aceștia urmează să fie reținuti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit că, în cursul nopții de 13 spre 14 februarie, tânărul de 18 ani, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, iar prin acte de violență ar fi deposedat-o  de 160 de lei. De asemenea, o alta persoană de 52 de ani, din Răzvad, care se afla în locuința bărbatului de 90 de ani, ar fi fost agresată fizic, fiindu-i sustrași 18 lei. Totodată, tânărul de 18 ani, ar fi fost ajutat de un bărbat de 25 de ani.

Banii au fost recuperați și urmează să fie predati victimelor

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.