SURPRIZE, SURPRIZE! IULIAN VLADU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PARLAMENT DIN PARTEA PMP!

Prima pagină » Politica » SURPRIZE, SURPRIZE! IULIAN VLADU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PARLAMENT DIN PARTEA PMP!

Este oficial: Iulian Vladu a preluat președinția Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița și intră în cursa electorală pentru un loc în Camera Deputaților.

După ce a fost co-presedinte al PNL județean, alături de actualul premier Ludovic Orban, Vladu ne-a declarat că a renunțat la tot ceea ce a clădit si pornește de la zero intr-o formatiune  politică tot de dreapta: „Dâmbovița are nevoie de damboviteni care sa-i reprezinte. Eu ma uit in ochii oamenilor, nu-mi iau mandatul și plec la București, fără sa-mi mai pese.

PSD a condus continuu județul și l-a adus in sapă de lemn. Deși suntem aproape de București, iar social-democrații au avut mereu scoruri electorale foarte mari, Dâmbovița a saracit, în loc sa înflorească.

Targovistea nu are locuri de muncă și este una dintre cele mai oropsite reședințe de județ din țară. Niciunul dintre proiectele lasate de mine nu a continuat, nici centura Gaestiului, nici DN 7 Baldana – Titu pe 4 benzi, nici drumul spre Sinaia, nici proiectul integrat pentru turism pentru nordul județului si Targoviste. Suntem campioni doar la studii de fezabilitate. Nu au terminat nici podul de la Ionesti.

PNL Dâmbovița s-a îndepărtat de valorile și principiile unui partid liberal. Au trecut la metodele nepotismului comunist. In functii sunt soții, copii, surori. Liderii partidului sunt in cate 4 – 5 consilii de administrație.

Eu am fost deputat pe colegiul Găești și cu mine a început dezvoltarea zonei de sud, care nu avea nici asfalt în multe localități.

Reintru in politica pentru că ma interesează dezvoltarea întregului județ”, a declarat Iulian Vladu.

Acesta ne-a mai spus ca foștii membri PDL au fost marginalizați după fuziunea cu PNL si ca-i asteapta in PMP pentru a crea o echipă puternică.

Rămâne de vazut daca Iulian Vladu va reuși sa coalizeze destul de multe forțe in jurul său pentru a avea succes la alegerile parlamentare și daca va strica jocurile politice actuale la nivel de judet, unde principalii protagoniști sunt PSD si PNL. Ne vom lamuri dupa 6 decembrie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

PSD DÂMBOVIȚA: “Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.