SURPRIZE, SURPRIZE! IULIAN VLADU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PARLAMENT DIN PARTEA PMP!

Este oficial: Iulian Vladu a preluat președinția Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița și intră în cursa electorală pentru un loc în Camera Deputaților.

După ce a fost co-presedinte al PNL județean, alături de actualul premier Ludovic Orban, Vladu ne-a declarat că a renunțat la tot ceea ce a clădit si pornește de la zero intr-o formatiune  politică tot de dreapta: „Dâmbovița are nevoie de damboviteni care sa-i reprezinte. Eu ma uit in ochii oamenilor, nu-mi iau mandatul și plec la București, fără sa-mi mai pese.

PSD a condus continuu județul și l-a adus in sapă de lemn. Deși suntem aproape de București, iar social-democrații au avut mereu scoruri electorale foarte mari, Dâmbovița a saracit, în loc sa înflorească.

Targovistea nu are locuri de muncă și este una dintre cele mai oropsite reședințe de județ din țară. Niciunul dintre proiectele lasate de mine nu a continuat, nici centura Gaestiului, nici DN 7 Baldana – Titu pe 4 benzi, nici drumul spre Sinaia, nici proiectul integrat pentru turism pentru nordul județului si Targoviste. Suntem campioni doar la studii de fezabilitate. Nu au terminat nici podul de la Ionesti.

PNL Dâmbovița s-a îndepărtat de valorile și principiile unui partid liberal. Au trecut la metodele nepotismului comunist. In functii sunt soții, copii, surori. Liderii partidului sunt in cate 4 – 5 consilii de administrație.

Eu am fost deputat pe colegiul Găești și cu mine a început dezvoltarea zonei de sud, care nu avea nici asfalt în multe localități.

Reintru in politica pentru că ma interesează dezvoltarea întregului județ”, a declarat Iulian Vladu.

Acesta ne-a mai spus ca foștii membri PDL au fost marginalizați după fuziunea cu PNL si ca-i asteapta in PMP pentru a crea o echipă puternică.

Rămâne de vazut daca Iulian Vladu va reuși sa coalizeze destul de multe forțe in jurul său pentru a avea succes la alegerile parlamentare și daca va strica jocurile politice actuale la nivel de judet, unde principalii protagoniști sunt PSD si PNL. Ne vom lamuri dupa 6 decembrie.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

NUME „GRELE” PE LISTA PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PARLAMENTARE

Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie a.c. La Senat, deschide lista, Titus Corlățean, urmat fiind de Claudia Gilia, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui și Cătălin Olteanu. Pentru Camera Deputaților vor candida Ionuț Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu Ionuț Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu Vasilescu, Mihail Istrate. „Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus astăzi semnăturile de susținere, peste 58000,

Citeste in continuare »

TRAGEDIE LA VULCANA BĂI! O FEMEIE A MURIT ARSĂ DE VIE ÎN LOCUINŢA CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orasului Pucioasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un imobil, de pe raza localității Vulcana Băi a izbucnit un incendiu. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a constatat că o persoană, respectiv o femeie, în varsta de 70 de ani, este decedată. În acest moment poliţiştii continuă cercetarile, urmând a fi stabilite

Citeste in continuare »

PMP, PRIMUL PARTID CARE A DEPUS DOSARELE PENTRU PARLAMENTARE! IULIAN VLADU ȘI ALEXANDRU OPREA SUNT CAP DE LISTĂ PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI SENAT!

Cea mai surprinzătoare echipă politică dâmbovițeana și-a depus astăzi listele pentru Camera Deputaților și Senat. Iulian Vladu și Alexandru Oprea, însoțiți de un grup de susținători, au mers astăzi la Biroul Electoral Județean, unde și-au depus candidaturile. Cei doi dâmbovițeni au declarat ca din echipa PMP fac parte doar oameni ai locului, cu care și-au propus să miște Dâmbovița spre dezvoltare. „Mergem în Parlament cu gândul și dorința de a

Citeste in continuare »

CRUCEA ROȘIE A TRIMIS AJUTOARE ÎN LOCALITATEA CARANTINATĂ DOBRA

Zeci de pachete cu alimente au ajuns la familiile cu nevoi din localitatea Dobra, localitate aflată în carantină din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Alimentele au fost oferite de către Crucea Roșie, filiala Dâmbovița, și au fost distribuite de către angajații primăriei, însoțiți de Daniel Nica, primarul ales al comunei Dobra, alături de alți voluntari. Au primit ajutoare familiile cu nevoi speciale și mai multe persoane vârstnice singure.

Citeste in continuare »