SURPRIZĂ DE PROPORȚII LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD PENTRU PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL ORAȘULUI GĂEȘTI?

Surpriză la Găești! Alexandru Iorga, fostul comandant la Poliției Găești, a intrat în echipa PSD Găești. Iorga, alături de colegii din PSD Găești, l-au insoțit, ieri,  pe Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița, prin orașul Găești, unde au oferit flori, mărțișoare și au stat de vorbă cu doamnele întâlnite. Impactul a fost unul major, spun sursele noastre, mai ales că se cunoaște că Iorga are o notorietate extrem de mare în zonă.

În urmă cu câteva luni, Corneliu Ștefan declara la un post local de televiziune că la alegerile locale viitoare organizația PSD Dâmbovița va mai câștiga în plus încă o funcție de primar de oraș în județ. După calculele noastre, președintele se referea la orașul Găești, unde deja se pare că a scos “asul din mânecă”. Prezența lui Alexandru Iorga lângă Corneliu Ștefan pe străzile din Găești certifică faptul că acesta are sprijinul total al președintelui Corneliu Ștefan și al conducerii județene, Iorga fiind totuși un candidat de forță și cu o imagine bună.

Deocamdată PSD Dâmbovița nu a anunțat oficial niciun candidat pentru funcțiile de primar în localitățile din județ, însă e clar că la Găești favoritul este  Alexandru Iorga.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »