SUCCES FULMINANT PENTRU ELEVELE CASEI DE CULTURĂ DIN GĂEȘTI! ANDREEA DUȚĂ (IONESCU), ALĂTURI DE COMPOZITOAREA MARIANA IONESCU ȘI DE COREGRAFA ALINA DUMBRAVĂ AU ÎNSUFLEȚIT INSTITUȚA DIN GĂEȘTI!

Prima pagină » Actualitate » SUCCES FULMINANT PENTRU ELEVELE CASEI DE CULTURĂ DIN GĂEȘTI! ANDREEA DUȚĂ (IONESCU), ALĂTURI DE COMPOZITOAREA MARIANA IONESCU ȘI DE COREGRAFA ALINA DUMBRAVĂ AU ÎNSUFLEȚIT INSTITUȚA DIN GĂEȘTI!

Casa de Cultură din Găești a prins viață sub conducerea Andreei Duță(Ionescu)! Pasiunea și devotamentul cu care conduce această instituție și-au spus cuvântul, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. De curând, elevele de la Casa de Cultură din Găești au reușit să obțină premii importante care au dus Găeștiul pe podiumul succesului. Zilele trecute, la Zărnești, în județul Brașov, s-a desfășurat Festivalul Național “Ecoul Pietrei Craiului”, unde au participat soliști și trupe de dansatori de pe întreg teritoriul României. Elevii talentați ai Casei de Cultură “Dumitru Stanciu” din Găești au obținut mai multe premii importante.

Dansatoarele de la Ansamblul “Brâulețul”, coordonat de cunoscuta coregrafă Alina Dumbravă au câștigat locul I. Talentatele fete au demonstrat că prin seriozitate, muncă și talent se pot impune în fața oricărui juriu.

Fetele de la “New Generation”, pregătite cu seriozitate de îndrăgita compozitoare, textieră, dar și jurnalistă de excepție, Mariana Ionescu, au smuls ropote de aplauze prin prestațiile lor. Juriul exigent, format din nume grele ale muzicii românești ca, Ozana Barabancea, Felicia Filip, Mihai Trăistariu, Veta Biriș sau Cristina Mihăilescu, a apreciat talentul fetelor de la Găești. Rezultatele nu s-au lăsat prea mult așteptate nici aici.

Alexandra Gâță a obținut premiul I la categoria 14-15 ani, unde concurența a fost una foarte mare, cu copii talentați și bine pregătiți. Artista, elevă la Colegiul Pedagogic “Constantin Cantacuzino”  din Târgoviște a impresionat juriul și publicul cu piesa “Rise Like a Phoenix” , prestație pentru care a primit nota 9,55.

Ana Maria Amuza, elevă a Liceului “Iordache Golescu” din Găești a obținut locul II, cu piesa “Cuvintele tale”, la categoria 16-17 ani.

Miruna Dragomir, elevă în clasa a V-a, a obținut locul III la Secțiunea Muzicală Tradițională, cu îndrăgita melodie “Tudorițo, nene”.

Trupa “New Generation Junior”, alcătuită din interpretele Anastasia Tureaschi, Iris Pahone, Evelin Chivu, Diana Tatomir și Miruna Dragomir, a primit locul III la Secțiunea Grupuri.  

Dacă vrei să-ți perfecționezi talentul sau să socializezi într-un grup care are aceleași preocupări ca și tine, să te bucuri de dans și muzică, să trăiești emoțiile concursurilor și festivalurilor naționale și internaționale și să faci parte din cele mai importante evenimente ale orașului Găești, vino la cercurile Casei de Cultură.

În toată luna octombrie, Casa de Cultură din Găești iși deschid porțile pentru grupele de începători la formațiile:

– Dansuri populare și/sau moderne (copii de la 5 – 18 ani) – coregraf Alina Dumbravă

– Grup vocal copii și adolescenți/soliști (10 – 18 ani) – instructori Mariana Ionescu și Alin Simion

– Grup vocal adolescenți/adulți – instructor Iliuță Bumbeș

– Cor (adulți) – dirijor Florinel Ciprian Cazan

– Satiră/grup umoristic (adolescenți și adulți) – coordonator Iuliana Socoteanu.

Vino la sediul Casei de Cultură și înscrie-te la cercul preferat. Copiii se vor înscrie doar în prezența unuia dintre părinți. Pentru detalii suplimentare, contactează-ne la email culturagaesti@gmail.com sau la numărul de telefon 0724549491. Noi îți oferim scena pe care să-ți exprimi talentul unic.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.