STRĂZILE DIN TÂRGOVIȘTE VOR FI IGIENIZATE NOAPTE DE NOAPTE

Prima pagină » Administratie » STRĂZILE DIN TÂRGOVIȘTE VOR FI IGIENIZATE NOAPTE DE NOAPTE

Primarul municipiului Târgoviște a hotărât demararea unei noi acțiuni de amploare pentru igienizarea străzilor din municipiu. Practic, noapte de noapte, angajații de la salubritate vor spăla cu detergenți și dezinfectanți toate străzile principale din oraș. Seara trecută, edilul Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarul Cătălin Rădulescu, a coordonat acțiunea.

“Debut al acțiunii de igienizare pe străzile din municipiul Târgoviște!Noapte de noapte, acțiunea se va repeta în tot orașul. Suntem pe Bulevardul I.C. Brătianu, aici unde administrația locală târgovișteană și în acest an spală străzile din municipiu. Este vorba despre igienizare cu un detergent special pentru străzi, trotuare. De acum inainte vom avea, în fiecare noapte, asemenea acțiuni. Sunt implicați  lucrători de la Serviciul de Salubritate, EcoSal,,Compania de Apă, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență a municipiului Târgoviște totul se face cu forțe proprii într-o acțiune pe care o vrem cu caracter de continuitate. Asemenea acțiuni vor viza tot municipiul.” este mesajul transmis de Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.