SPECTACOL EXTRAORDINAR DE COLINDE ȘI MUZICĂ TRADIȚIONALĂ LA MOROENI!

Consiliul Județean Dâmbovița, în colaborare cu Centrul Județean de Cultură și cu Primăria Comunei Moroeni organizează în data de 12 decembrie un spectacol extraordinar de colinde și muzică tradițională. Evenimentul va avea loc la Caminul Cultural, începând cu ora 17:00. Spectacolul va fi susținut de îndragiții artiști: Ileana Pavelescu, Florentina Mîinea, Yuriy Tsiple și Simona Dinescu acompaniați de orchestra Chindia, dirijor Ionuț Dumitrescu.

“Va fi un eveniment deosebit, un eveniment de suflet pentru că am intrat deja în perioada Sărbătorilor de iarnă, iar colindele ne aduc totdeauna liniște în suflete. Vă aștept pe toți cei care doriți să luați parte la acest spectacol, pe data de 12 decembrie, la ora 17:00.  Mulțumesc domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat pentru organizarea acestui eveniment deosebit în comuna noastră.”a declarat Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni.

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 16:00, în corcondanță cu regurile privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: