SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

Prima pagină » Actualitate » SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L. anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protecţia Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului; nu se supune evaluării adecvate şi nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “Amplasare panouri fotovoltaice (panouri/invertoare), instalații de transformare și racord, drumuri de acces. Organizare de șantier, posturi de transformare, clădire administrativalanexă (container), împrejmuire” propus a fi amplasat în comuna Șotânga, satul Teiș, jud. Dâmbovița, Tarla 16, Parcela 320, Punct Rovina 2, NC 79270.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecția Mediului Dâmbovița din municipiul Târgovişte, strada Calea lalomitei, nr.1, judetul Dâmbovița, în zilele de luni – vineri între 900 – 160, precum și la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției de Protecţia Mediului Dâmbovița”.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.