ȘOFERUL CARE AR FI PRODUS ACCIDENTUL MORTAL DE LA DRAGOMIREȘTI, ÎN URMA CĂRUIA UN TÂNĂR MOTOCICLIST A DECEDAT, A FOST IDENTIFICAT

Polițiștii continuă cercetările privind accidentul rutier mortal, produs pe DN 72, în luna august 2021

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, a fost identificat un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Mănești, bănuit că, în seara de 29 august 2021, ar fi condus un autoturism, pe DN 72, în afara localității Dragomirești, și ar fi provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Ulterior, acesta ar fi părăsit locul producerii accidentului.

Precizăm faptul că cercetările sunt efectuate și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, după ce un tânăr, de 19 ani, care conducea o motocicletă, a decedat.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, cel în cauză a fost audiat cu privire la evenimentul rutier.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: