ȘOCANT! UN BĂRBAT DE 68 DE ANI, FOST DIRECTOR LA ARPECHIM PITEȘTI S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP! NU MAI SUPORTA DURERILE PROVOCATE DE O BOALĂ CRUNTĂ!

Întreaga comunitate din Uliești este în stare de șoc, după ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, care a avut o carieră profesională impresionantă, ca director al ARPECHIM Pitești, și-a încheiat astăzi socotelile cu viața într-un mod tulburător. Se pare că omul suferea de o boală cruntă și avea dureri froaznice. De câteva zile, amr fi amenințat că își va pune capăt zilelor. Astăzi, din nefericire, și-a pus planul în aplicare și s-a împușcat în cap cu arma de vânătoare pe care o deținea legal.

Tragedia s-a petrecut în timp ce soția sa trebăluia în gospodărie.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »