ȘOCANT! UN BĂRBAT DE 68 DE ANI, FOST DIRECTOR LA ARPECHIM PITEȘTI S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP! NU MAI SUPORTA DURERILE PROVOCATE DE O BOALĂ CRUNTĂ!

Întreaga comunitate din Uliești este în stare de șoc, după ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, care a avut o carieră profesională impresionantă, ca director al ARPECHIM Pitești, și-a încheiat astăzi socotelile cu viața într-un mod tulburător. Se pare că omul suferea de o boală cruntă și avea dureri froaznice. De câteva zile, amr fi amenințat că își va pune capăt zilelor. Astăzi, din nefericire, și-a pus planul în aplicare și s-a împușcat în cap cu arma de vânătoare pe care o deținea legal.

Tragedia s-a petrecut în timp ce soția sa trebăluia în gospodărie.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »