ȘOC LA VULCANA PANDELE! CINE S-A ÎNSCRIS ÎN CURSA PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR ȘI ÎI DĂ FRISOANE LUI “CIULAMA”!

Prima pagină » Politica » ȘOC LA VULCANA PANDELE! CINE S-A ÎNSCRIS ÎN CURSA PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR ȘI ÎI DĂ FRISOANE LUI “CIULAMA”!

Tânărul Andrei Simion, în prezent consilier local la Vulcana Pandele, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei Vulcana Pandele.

“Stimați locuitori ai comunei Vulcana Pandele,

Sunt onorat să mă adresez vouă în calitate de candidat pentru funcția de Primar în cadrul administrației noastre locale. Numele meu este Simion Andrei Mircea, iar ambiția mea este să devin o voce puternică pentru nevoile și aspirațiile noastre comune.

Sunt un absolvent al Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare, cu o specializare în jurnalism.

Am crescut în această comunitate și am văzut atât succesele noastre, cât și provocările noastre. Îmi pasă profund de fiecare aspect al vieții noastre locale și sunt hotărât să lucrez împreună cu voi pentru a face din Vulcana Pandele un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

Îmi propun să aduc în administrația locală o abordare proactivă și inovatoare. Vreau să promovez transparența și responsabilitatea în guvernare, să implic mai mult comunitatea în procesul decizional și să creez oportunități pentru ca vocile fiecărui locuitor să fie auzite și luate în considerare.

În timp ce mă angajez să mă lupt pentru problemele noastre prioritare, cum ar fi infrastructura, educația și protejarea mediului înconjurător, promit să fiu întotdeauna deschis la dialog și să ascult cu atenție nevoile și preocupările fiecărui membru al comunității noastre.

De asemenea, este esențial să ne concentrăm pe dezvoltarea economică a comunei noastre. Vom căuta modalități de atragere a investițiilor și de susținere a antreprenoriatului local, creând astfel locuri de muncă și stimulând prosperitatea în comunitatea noastră.

Dragă comunitate Vulcana Pandele, suntem la un moment crucial în istoria noastră. Avem ocazia să lucrăm împreună pentru a modela viitorul nostru și pentru a face alegeri care să ne îmbunătățească viața în comunitatea noastră. Cu sprijinul vostru, sunt hotărât să duc această viziune înainte și să construiesc un viitor mai bun pentru noi toți.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul vostru. Sunt pregătit să muncesc din greu pentru voi și pentru binele nostru comun. Hai să facem echipă pentru un Vulcana Pandele mai prosper și mai fericit!

Vă mulțumesc!” a anunțat Andrei Simion, candidatul AUR pentru funcția de primar al comunei Vulcana Pandele

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONDUCEREA PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI CU ORGANIZAȚIILE DIN ZONELE RĂCARI, TITU ȘI GĂEȘTI

PSD DÂMBOVIȚA A DEMARAT ANALIZA REZULTATELOR ALEGERILOR DIN 9 IUNIE, ÎN FIECARE LOCALITATE

CORNELIU ȘTEFAN: “La prima oră a zilei, am venit la Găești pentru ai fi alături lui Alexandru Iorga!”

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.