SITUAȚIE INGRIJORĂTOARE LA GURA FOII! RATA DE INCIDENȚĂ A SĂRIT DE 6 LA MIE! APELUL PRIMARULUI RADU GEORGESCU!

Situație îngrijorătoare al Gura Foii! Rata de incidență a sărit de 6 la mia de locuitori. Comuna Gura Foii este pe primul loc în statistica comunelor cu incidență mare. Sâmbătă, Gura Foii avea o incidență de 6,36 cazuri de coronavirus la mia de locuitori. Mai exact în ultimele 14 zile, în comună sunt 14 localnici care au contactat temutul virus. Edilul Radu Georgescu a făcut apel la cetățeni pentru a respecta regulile impuse pentru a preveni răspândirea virusului. În plus, edilul a postat numerele de telefon ale condecuerii primăriei,  la care cei care au nevoie de ajutor spot să sune.

“Vă rog apelați cu încredere la noi, angajații primariei, cei izolați și carantinați. Am ajuns astăzi, din păcate,  pe primul loc în județ la numărul de îmbolnăviri cu covid și situația nu pare să se rezolve. Trebuie sa fim conștienți că boala o învingem doar respectând regulile. Vă pun la dispoziție numerele noastre de telefon: Radu Georgescu, primar 0766242239, Șerban Gheorghe, viceprimar 0721268381, Nicoleta Dumitrascu 0721268529. Ne puteți de asemenea scrie și pe whatsapp sau messenger la orice oră pentru situații urgente. Haideți sa fim solidari sa trecem împreună peste aceasta grea încercare. Multă sănătate tuturor și Dumnezeu sa ne ajute !” a anunțat Radu Nicolae Gerogescu, primarul comunei Gura Foii.

În zona comunei Gura Foii, autoritățile au emis mesaje de avertizare prin RO Alert prin care au anunțat populația despre rata de incidență foarte ridicată.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: