SISTEMUL DE ILUMINAT PUBLIC VA FI MODERNIZAT ÎN TOATĂ COMUNA LUCIENI, CU BANI DE LA AFM

Prima pagină » Actualitate » SISTEMUL DE ILUMINAT PUBLIC VA FI MODERNIZAT ÎN TOATĂ COMUNA LUCIENI, CU BANI DE LA AFM

Încă un proiect important prinde contur la Lucieni. Ieri, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, primarul Marius Vasile Tița, alături de Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu, a semnat un nou contract de finanțare pentru modernizarea sistemului de iluminat public în toată comuna. Valoarea proiectului este de 848.946,28 lei.

“Împreună cu domnul Laurențiu Neculaescu, președintele AFM,  am semnat un nou contract de finanțare pentru “Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în comuna Lucieni”. Prin această investiție va fi modernizat întreg sistemul de iluminat public din toată comuna noastră. Valoarea investiției este de 848.946,28lei. Mulțumesc și pe această cale domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul pe care-l acordă comunei Lucieni.”  a anunțat Mariu Vasile Tița, primarul comunei Lucieni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.