SISTEMUL DE ILUMINAT PUBLIC DIN BUTIMANU VA FI MODERNIZAT CU BANI DE LA FONDUL DE MEDIU! PRIMARUL GABRIEL DRAGNEA A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE!

Prima pagină » Administratie » SISTEMUL DE ILUMINAT PUBLIC DIN BUTIMANU VA FI MODERNIZAT CU BANI DE LA FONDUL DE MEDIU! PRIMARUL GABRIEL DRAGNEA A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE!

Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu, continuă seria proiectelor pentru modernizarea comunei. Luni, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, în prezența  președintelui AFM, Laurențiu Neculaescu, a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prefectului Claudia Gilia și a vicepreședintelui Consiliului Județean, Luciana Cristea, edilul a semnat contractul pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în comuna Butimanu”

“Acest proiect este și el o piesă importantă din strategia de modernizare a comunei, deoarece fiecare cetățean are dreptul să locuiască într-o comună civilizată, modernă, sigură, europeană.

Proiectul are ca scop reducerea costurilor pentru iluminatul public ( care sunt destul de considerabile ) , reducerea poluării, prin utilizarea unor corpuri de iluminat cu surse LED, precum și minimizarea ,,risipei”, prin achiziționarea și instalarea sistemelor de telegestiune, care permit reglarea fluxului luminos  la nivelul întregului obiectiv de investiții. În paralel, mai avem alte proiecte. Haideți să facem împreună o comună ,, verde “ !”a anunțat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.