SISTEMUL DE  ILUMINAT PUBLIC DIN ANINOASA VA FI MODERNIZAT! PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

Prima pagină » Actualitate » SISTEMUL DE  ILUMINAT PUBLIC DIN ANINOASA VA FI MODERNIZAT! PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa continuă seria proiectelor pentru modernizarea comunei. Ieri, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, în prezența  președintelui AFM, Laurențiu Neculaescu, a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prefectului Claudia Gilia și a vicepreședintelui Consiliului Județean, Luciana Cristea, edilul a semnat contractul pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a iluminatului public în comuna Aninoasa ”. Proriectul se derulează prin Admistrația Fondului pentru Mediu și are o valoare de 1.176.660 lei.

 “Încă un rezultat al muncii în echipă! Astăzi, în prezența domnului Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, domnului  președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, Laurențiu neculaescu , doamnei vicepreședintele a Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și doamnei prefect, Claudia Gilia, am semnat un nou contract de investiții, privind “Creșterea eficienței energetice a iluminatului public în comuna Aninoasa ”, cu o valoare de 1.176.660 lei. “a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Modernizarea iluminatului public este un aspect care va duce la diminuarea cheltuielilor directe, un iluminat public modern echivalează cu utilizarea rațională a energiei electrice, reducerea costului investițiilor și a cheltuielilor anuale de exploatare a instalațiilor electrice de iluminat.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.