SISTEM DE ILUMINAT MODERN PE ÎNCĂ 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE! PRIMARUL CRISTIAN STAN A SEMNAT CONTRACTUL DE EXECUȚIE!

Prima pagină » Administratie » SISTEM DE ILUMINAT MODERN PE ÎNCĂ 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE! PRIMARUL CRISTIAN STAN A SEMNAT CONTRACTUL DE EXECUȚIE!

Daniel Cristian Stan a anunțat că a semnat un nou contract de execuție pentru sistem de iluminat public modern și eficient pe încă 64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște. Valoarea  contractului este de 5.000.000 de lei.

“Am semnat contractul de execuție în cadrul căruia 64 de străzi și 55 de parcări din municipiul Târgoviște vor beneficia de un sistem nou și modern de iluminat public!

Cu o valoare de 5.000.000 lei, investiția vizează în principal scăderea consumului anual de energie primară în iluminat public cu aproximativ 60%.

Lungimea rețelei modernizate în cadrul proiectului este de 55685 m și se propune instalarea unui număr de 1805 aparate de iluminat cu LED,  integrate într-un sistem de telegestiune beneficiind de comunicație wireless la nivel de aparat de iluminat.

Suma necesară este nerambursabilă și a fost obținută în cadrul axei ”Iluminat Public – Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, Primăria Târgoviște accesând banii într-un timp record, în contextul în care sumele alocate la nivel național au fost epuizate în numai 7 minute!

Termenul de execuție este de 8 luni.

Discutăm despre cel de-al doilea proiect major de modernizare a iluminatului public din ultimii 2 ani, după ce Primăria Tărgoviște a implementat investiția cu titlul „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”, proiect european cu o valoare de peste 20.000.000 lei.” a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.