SERBĂRILE ZIELELOR PUCIOASA NU SE POT ORGANIZA ÎN ACEST AN! EDILUL ANA CONSTANTIN A EXPLICAT CARE SUNT CAUZELE!

Prima pagină » Actualitate » SERBĂRILE ZIELELOR PUCIOASA NU SE POT ORGANIZA ÎN ACEST AN! EDILUL ANA CONSTANTIN A EXPLICAT CARE SUNT CAUZELE!

În acest weekend, la Pucioasa, trebuia să aibă loc Zilele Băilor Pucioasa, după 2 ani de pauză. Edilul Constantin Ana a explicat din ce cauză a decis să nu mai organizeze în acest an această sărbătoare.

“Lucrările din Parcul central ne-au pus în situația de a căuta un nou amplasament pentru organizarea acestui important eveniment! Ținând cont de anvergura pe care a căpătat-o acest eveniment la precedentele ediții, am încercat să identificăm o locație care să ne permită o desfășurare de amploare, în așa in fel încât (și) ediția de anul acesta să fie una memorabilă! Probabil unii au intuit, alte persoane m-au văzut cu partenerii noștri măsurând în zona, locația ce se preta era una singură: zona sensului giratoriu de la hotel CERES, cu blocarea centrului orașului, de la Bulevardul Gării până la Aleea Ardealului!” a explicat Ana Constantin, primarul orașului Pucioasa.

Edilul a contactat conducerea CNAIR pentru a vedea în ce condiții se poate bloca șoseaua, însă a primit un răspuns care l-a pus pe gănduri.

“ Vestea primită de la CNAIR în momentul demarării formalităților pentru obținerea avizului de la proprietarul și administratorul drumului, ne-a făcut să ne oprim! De ce?! În conformitate cu prevederile Ordinului 1836/2018, CNAIR percepe taxe pentru închiderea circulației pe Drumurile Naționale între 120 și 150 euro pentru fiecare oră (!!!)  O socoteală sumară ne-a arătat faptul că trebuia sa plătim o sumă de peste 85.000 de lei DOAR pentru a putea folosi această zonă a drumului național, o sumă pe care eu o consider imensă și neacceptabilă! Bugetul complet al acestui eveniment era calculat la maxim 250.000 lei, din care 100.000 lei veneau de la partenerii si sponsorii nostri! Practic, 35% din bugetul manifestărilor îl plăteam la CNAIR! Așa că, am considerat că trebuie să renunțăm și la această variantă, repet singura ce se preta, din punctul nostru de vedere, pentru o manifestare de amploare! Concluzia este ca oricât de puternică ar fi dorința revederii, oricât de mare ar fi dorința de distracție, cu regret vă anunț faptul că nici anul acesta nu putem organiza Zilele Băilor Pucioasa!” a anunțat Ana Constantin, primarul orașului Pucioasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.