ȘELARU! MESAJUL PRIMARULUI FLORIAN DUȚICĂ CĂTRE LOCALNICI – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » ȘELARU! MESAJUL PRIMARULUI FLORIAN DUȚICĂ CĂTRE LOCALNICI – VIDEO!

Edilul comunei dâmbovițene Șelaru, Florian Duțică este unul dintre cei mai experimentați primari din județul Dâmbovița. Un primar care a demonstrat că știe să-și facă treaba, cunoaște administrație și își iubește comuna. Doar în ultimii patru ani, edilul a reușit să implementeze în comuna pe care o conduce numeroase proiecte în valoare de aproximativ 100 de miliarde de lei vechi. Iată câteva dintre acestea:

1.REABILITARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ FIERBINȚI, proiect finanțat din PNDL, cu o valoare de 7 miliarde lei vechi. Acest proiect a fost finalizat în anul 2018.

2. EXTINDERE ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ FIERBINȚI CU GRUPURI SANITARE ȘI ÎNCĂLZIRE CENTRALĂ- proiect finanțat tot prin PNDL, cu o valoare de 6,5 miliarde de lei vechi. Această investiție a fost finalizată în anul 2019.

3. MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE – proiect finanțat cu fonduri europene prin AFIR. Este vorba despre asfaltarea a 6 km de drumuri comunale și construirea unui pod în satul Glogoveanu, peste râul Jîrnov. Proiectul este în derulare, până în prezent fiind asfaltați 4 km de drum. Valoarea acestui proiect deosebit de important este de aproximativ 1 milion de euro.

4. CONSTRUIRE GRĂDINIȚĂ CU PROGRAM PRELUNGIT ÎN SATUL ȘELARU – finanțat prin Ministerul Educației, prin POR. Lucrările sunt la stadiul de 70%. Valoare acestui proiect este de 11 miliarde  de lei vechi. Construcția va fi finalizată în acest an.

5. CONSTRUIRE GRĂDINIȚĂ NOUĂ + DOTĂRI ÎN SATUL FIERBINȚI – acest proiect este finanțat prin AFIR – PNDR și are o valoare de 11 miliarde de lei vechi.

6. CONSTRUIRE DISPENSAR UMAN + DOTĂRI ÎN ȘELARU – proiect finanțat prin PNDL II, cu o valoare de 12 miliarde de lei vechi. Proiectul este finalizat și recepționat.

7. MODERNIZAREA ILUMINATULUI PUBLIC PE LED ÎN TOATE SATELE DIN ȘELARU – proiect finanțat din PNDL, cu o valoare de 5 miliarde de lei.  Edilul din Șelaru spune că de când a fost modernizat sistemul de iluminat public, cheltuielile la acest serviciu au scăzut cu aproximativ 40%.

În prezent, comuna Șelaru arată ca un șantier. Drumurile județene care străbat comuna sunt reabilitate și asfaltate. Drumurile vor fi lărgite, iar în intravilan se vor construi șanțuri și podețe betonate. Valoarea acestor investiții este uriașă și este susținută de Consiliul Județean. De curând edilul Florian Duțică a făcut și un anunț pe care localnicii îl așteptau cu interes, și anume veștile despre proiectul de gaze. Florian Duțică a anunțat că a fost demarat unul dintre cele mai importante proiecte, și anume „Sistem inteligent de distribuție gaze naturale”.
Investiția este rezultatul unui parteneriat între comunele Șelaru și Sârbeni, județul Teleorman.
Edilul din Șelaru a anunțat că a fost identificată deja locația stației SRM, iar proiectul va fi depus pentru finanțare pe fonduri europene (POIM – Axa 8.2). Până acum s-au finalizat ridicările topo; studiile geo și studiul de fezabilitate.

Acesta este încă un proiect important pe care primarul Florian Duțică o să-l implementeze în comuna pe care o conduce.

În prag de alegeri, Florian Duțică a ținut să transmită un mesaj emoționant locuitorilor comunei Șelaru!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.