SEDIUL PRIMĂRIEI ȘI CĂMINELE CULTURALE DIN DOBRA VOR INTRA ÎN REABILITARE MODERATĂ CU FONDURI EUROPENE

Prima pagină » Actualitate » SEDIUL PRIMĂRIEI ȘI CĂMINELE CULTURALE DIN DOBRA VOR INTRA ÎN REABILITARE MODERATĂ CU FONDURI EUROPENE

Sediul primăriei din comuna Dobra și caminele culturale din Dobra și Mărcești vor intra într-un proces de reabilitare moderată. Instituțiile vor avea panouri fotovoltaice pentru a-și produce energia electrică, se vor monta sisteme de încălzire moderne, se vor înlocui anumite elemente de tâmplărie, se vor izola plăcile clădirilor și se vor placa pereții, acolo unde este cazul. Proiectul a fost apobat prin PNRR, din fonduri europene și se ridică la suma de 1.484.549.37 lei.

“Încă un proiect important pentru comuna noastră a fost aprobat prin PNRR! Este vorba despre reabilitarea moderată a primăriei și a căminelor culturale din Dobra și Mărcești!

Astfel, la clădirile menționate mai sus se vor monta panouri fotovoltaice, sistem de încălzire modern, se vor înlocui elemente de tâmplărie, se vor izola plăcile de la acoperiș și se vor placa pereții ( acolo unde este cazul). Valoarea proiectului este de 1.484.549,37 lei, din fonduri europene.” a anunțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.