ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ  DE CONSILIU LOCAL LA PRODULEȘTI, ÎN DATA DE 13 IULIE 2023

Prima pagină » Actualitate » ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ  DE CONSILIU LOCAL LA PRODULEȘTI, ÎN DATA DE 13 IULIE 2023

În conformitate cu prevederile art.7 din Legea 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, Primăria Produlești aduce la cunoștință publică că va avea loc ședința extraordinară de Consiliu Local, care se va desfășura la sediul Primăriei comunei Produlești, în data de 13.07.2023, orele 9:00, cu următoarea ordine de zi:

  • Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de oportunitate, Caietului de sarcini și a draftului de Contract de achiziție publică de servicii privind delegarea gestiunii activităților de sortare, compostare și depozitare a deșeurilor municipale de pe raza județului Dâmbovița.

Persoanele interesate cu privire la proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice pot depune în scris (poștă/fax, mesaj electronic pe adresa de email) propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare, la Registratura instituției, în cel mai scurt termen de la data publicării prezentului anunț.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.