SE TOARNĂ ASFALTUL DE DRUMUL JUDEȚEAN CARE TRECE PRIN COMUNA DOBRA! PROIECTE NOI ANUNȚATE DE PRIMARUL DIN DOBRA PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » SE TOARNĂ ASFALTUL DE DRUMUL JUDEȚEAN CARE TRECE PRIN COMUNA DOBRA! PROIECTE NOI ANUNȚATE DE PRIMARUL DIN DOBRA PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI – VIDEO!

Unul dintre cele mai importante proiecte care vizează infrastructura rutieră dâmbovițenă îl reprezintă modernizarea DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită județ Ilfov, unde, în prezent sunt în plină desfășurare lucrări de reabilitare și modernizare. Astăzi, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, beneficiarul proiectului, a mers, în cadrul unei vizite de lucru, pe șantier pentru a vedea modul în care se lucrează și stadiul lucrărilor.

Prima oprire a fost în comuna Dobra, unde a început asfaltarea drumului județean. În sectorul intravilan Dobra, se așterne stratul de bază din mixtură asfaltică. Lucrările se încadrează în Lotul III al proiectului amintit – care urmărește reabilitarea DJ 711 pe traseul Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, de la km 16+000 la km 35+350.

Lucrările pe cei 19 km de drum județean aferenți acestui lot au o valoare de aproximativ 50.000.000 de lei.

Și aici vom avea: strat nou de asfalt pe o lungime de 19 km; rigole carosabile – 1.200 ml; trotuare modernizate sau construite de la 0: 21.000 ml; 12 stații de autobuz și alveole.

“Astăzi a demarat asflatarea drumului județean din satul Dobra! Ne-am bucurat de prezența domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care a fost și este alături de noi, sprijinindu-ne pentru realizarea unor proiecte importante în comuna noastră. Îi mulțumesc pentru tot și totodată vă mulțumesc și dumneavoastră pentru că ne-ați înțeles și ați fost îngăduitori cu disconfortul creat în timpul acestor lucrări!” a punctat Daniel Nica, edilul comunei Dobra.

Daniel Nica, în cadrul conferinței de presă organizată în comuna Dobra, a anunțat și alte proiecte de dezvoltare pentru comuna pe care o conduce. Dintre acestea amintim: asfaltarea a mai multor drumuri comunale, proiect în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, modernizare șanțuri pe durmurile comunale din Dobra și Mărcești, crearea a două baze sportive la Marcești și Dobra și modernizarea și reabilitarea Gradiniței din Marcești.

Declarațiile pe larg, aici: https://youtu.be/0MYxUwq8fMI

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.